moje clio mi startuje vždycky až na podruhé a s přidáním plynu, starter v pořádku točí a baterka je taky nová, ale na poprvé to nikdy nenatočím , vůbec nevím co to může být. Dále mi svítí kontrolka servis a abs, přotom rozvody jsou nové na autě a abs v pořádu funguje. Dokázal by jste mi někdo paradit?
Díky
startování clio 1,5 dci
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
startování clio 1,5 dci
Ahoj tak že tvůj první problém může být v pomocném čerpadlu v nádrží DCI motory ho mají protože vysokotlaké čerpadlo má před sebou čidlo na tlak a ten musí být aspoň 3 bar potom ti povolí start jo, tak že se mrkni do nádrže mělo by to být vzadu pod sedačkou. Další věc proč ti svítí kontrolka motor může to být kvůli servisu většinou když máš nastavené servisní kontroly na olej tak že když se vymění olej tak by se měl check engine smazat v řídicí jednotce a proč ty svítí ABS protože máš zřejmě zrezly ABS kroužek a ten práskl to se mi stalo na Meganovi taky a pak na křižovatce jsem šlápl na plyn a už to svítilo a abs mi nefungovalo.
Tak že se mrkni na kola jestli opravdu neuvidíš jeden prasknutý a pokud ano tak na netu je obchod co prodává pouze ABS kroužky tak se mrkni.
Tak že se mrkni na kola jestli opravdu neuvidíš jeden prasknutý a pokud ano tak na netu je obchod co prodává pouze ABS kroužky tak se mrkni.