Vylepšení fóra, návrhy, připomínky
Pokud vám zde něco chybí či byste nějaké kategorie udělali jinak nebo máte jinou připomínku k tomuto fóru neváhejte to sem napsat Díky
Vsichni spokojeni?
Já už jsem to myslím jednou psal Ale bylo odpovězeno že možná do budoucna... myslím
Tak to zkusím znovu. Jestli by nebylo fajn rozdělit modely vozů do svých ročníku. Jako megane 1,2,3 a to samé u ostatních. Protože za chvíli to bude méně přehledné až se někdo koukne a bude hledat jestli jeho problém někdo třeba neřešil nebo bude jen tak pročítat tak je to všechno v jednom a tím méně přehledné...
Tak to zkusím znovu. Jestli by nebylo fajn rozdělit modely vozů do svých ročníku. Jako megane 1,2,3 a to samé u ostatních. Protože za chvíli to bude méně přehledné až se někdo koukne a bude hledat jestli jeho problém někdo třeba neřešil nebo bude jen tak pročítat tak je to všechno v jednom a tím méně přehledné...
Megane coach 1.6e
Megane coupe 2.0 16V
Megane coupe 2.0 16V
Diky za vecnou pripominku, sice je tam zatim jen par prispevku ale asi bude lepsi to rozdelit nez jich tam bude mnohem vic
Já mám z hlediska rozvoje tohoto fóra takovou "nekonstruktivní" otázku. Co má člověk udělat, aby zrušil svoji registraci tady? Děkuji!
Staci rict, ale znam dost lidi kteri si to po case rozmysleli a pak uz bylo pozde, pokud na tom opravdu trvas neni problem.