zápach paliva
zápach paliva
Zdravím, mám Clio r.v.2002 (loni předělán na lpg), a v poslední době je cítit v autě palivo a to při rozjezdu, na neutrál nebo zpátečku (když mám zapnutej větrák). Je jedno jestli jedu na benzín nebo plyn, cítit je to, na co zrovna jedu(únik plynu mi v servisu nezjistili). Když je auto studený, tak to většinou nedělá, po zahřátí ale už je palivo cítit při každém zastavení na křižovatce. Další problém je (možná to bude souviset), že auto při nižších otáčkách cuká, hlavně při rozjezdu a opět spíše když je motor zahřátý. Cuká ale nejen při nižších otáčkách, i když tam je to nejvíce znát, ale i při vyšších, když např. předjíždím a šlapu na plný plyn. Svíčky jsem měnil nedávno. Díky za Vaše postřehy.
- Pavel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zápach paliva
Ahoj,rozhodně bude někde problém.Tak jak to píšeš,tak bych věřil tomu,že závada bude spojená s tím jak předělávali palivovou soustavu na lpg.Jeli palivo cítit,rozhodně bude někde netěsnost a ta by měla být někde vidět.Zkontroluj důkladně přívody paliva a komponenty přes které se dostává palivo do motoru.S tím jak se motor ohřeje,tak různé materiály mění svůj tvar a tím se může někde něco dostávat ven.Nevím odkud si,ale znám třeba jednu firmu v okrese Kutná Hora,co dělá předělání na lpg a slyšel jsem na ní kladné hodnocení.