Laguna - rady, tipy, triky
Laguna - rady, tipy, triky
rady,tipy,triky
laguna
nazdar lidi mam renault lagunu jsem majitelem par dni sem mužete vkladat přispěvky aby sme to mi nový majitele lagun nemneli tak težke když o tom aute nic nevime.pišu to proto lebo jenom jsem koupil lagunu a už bili problemi na svete nejede central a taky nešla otevřit nadrž tak sem samozrejme musel letet s autem do servisu bil sem tam všeho všudy 30.minut a 1000.korun v čudu kdybi nahodou nekdo neco potreboval tak bi si to tady našel
laguna
No určitě nevím jak to má laguna. Ale megane má u výškových reproduktorů šrouby ti se povolí. Potom se chytne blíže k čelnímu oknu a trochu se trhne a vycvakne se Laguna by to měla mít nejspíš podobné
Megane coach 1.6e
Megane coupe 2.0 16V
Megane coupe 2.0 16V
laguna
Tohle snad originál není i když u renaultu bych se nedivil ničemu ale tohle snad ne To jestli tedy nevymyslel nějáky šikula co to auto měl před tebou,ale zase nevidím důvod.
Megane coach 1.6e
Megane coupe 2.0 16V
Megane coupe 2.0 16V
laguna
Ahoj, pišta, vidím že máš podobné auto ako ja. Ako ti zatiaľ ide? Neboli nejaké iné problémy okrem tej palubovky a otvárania nádrže a centrálu?
A hlavne, čo je to zač, vravel si tuším že rok 1996, ale aký to má motor, výbavu a podobne?
A hlavne, čo je to zač, vravel si tuším že rok 1996, ale aký to má motor, výbavu a podobne?