Ovladač pod volantem

1990 - ....

Moderátoři: Pavel, jirka0007

Odpovědět
PouClio

Ovladač pod volantem

Příspěvek od PouClio »

Chtěl bych se zeptat,jestli ovladač na radio pod volantem lze připojit i na jiné rádio než na origo? Clio r.v. 1999

zvonda02

Ovladač pod volantem

Příspěvek od zvonda02 »

Jde připojit i neoriginál. Které jde určitě tak je Pioneer,ale musí se koupit přechodka která není zrovna levná.
Megane coach 1.6e
Megane coupe 2.0 16V

roodie

Ovladač pod volantem

Příspěvek od roodie »

Ahojte, mám jen dotaz. Mám Clio III a originální rádio mě fakt štve, takže bych rád nainstaloval jiné - výborná zkušenost s rádiem Pioneer DEH 2100UB. Ale rád bych zachoval ovládání pod volantem - dá se to? Tady nahoře čtu, že by to teoreticky jít mohlo. Jinak k originál rádiu mám připojené handsfree Parrot - to bych tam chtěl mít v budoucnu u toho Pioneera také. Půjde to dát dohromady? Beru rady. Jo a když už tak píšu, tak ještě jedna věc. Originální autorádio nefunguje (umře) vždy, když venkovní teplota klesne pod -5 stupňů. Je to rádiem, nebo vedením? Já jen že jestli vyměním rádio za toho Pioneera, tak jestli to nebude dělat také. V mém starším Opelu astra jsem s tím problémy neměl, je to pro mne novinka. Jo jinak to moje Clio je III/2007. Děkuju moc

Nio96

Ovladač pod volantem

Příspěvek od Nio96 »

Než jsem své clio II 1998 naboural, tak jsem to stím rádiem měl to samý, jako fungovalo, ale když padla teplota nešlo ani zaboha rozject CD mechaniku.. :) :D

Odpovědět