Ovladač pod volantem
Ovladač pod volantem
Chtěl bych se zeptat,jestli ovladač na radio pod volantem lze připojit i na jiné rádio než na origo? Clio r.v. 1999
Ovladač pod volantem
Jde připojit i neoriginál. Které jde určitě tak je Pioneer,ale musí se koupit přechodka která není zrovna levná.
Megane coach 1.6e
Megane coupe 2.0 16V
Megane coupe 2.0 16V
Ovladač pod volantem
Ahojte, mám jen dotaz. Mám Clio III a originální rádio mě fakt štve, takže bych rád nainstaloval jiné - výborná zkušenost s rádiem Pioneer DEH 2100UB. Ale rád bych zachoval ovládání pod volantem - dá se to? Tady nahoře čtu, že by to teoreticky jít mohlo. Jinak k originál rádiu mám připojené handsfree Parrot - to bych tam chtěl mít v budoucnu u toho Pioneera také. Půjde to dát dohromady? Beru rady. Jo a když už tak píšu, tak ještě jedna věc. Originální autorádio nefunguje (umře) vždy, když venkovní teplota klesne pod -5 stupňů. Je to rádiem, nebo vedením? Já jen že jestli vyměním rádio za toho Pioneera, tak jestli to nebude dělat také. V mém starším Opelu astra jsem s tím problémy neměl, je to pro mne novinka. Jo jinak to moje Clio je III/2007. Děkuju moc
Ovladač pod volantem
Než jsem své clio II 1998 naboural, tak jsem to stím rádiem měl to samý, jako fungovalo, ale když padla teplota nešlo ani zaboha rozject CD mechaniku..