Problém s ABS a ESP
Problém s ABS a ESP
Ahoj, mám takovej problém koupil jsem auto renault laguna grandtour 1.9cdi r.v.02 a když je venku pod nulou tam mi pořád svítí ABS a ESP a SERV ale když je teplo asi tak 3 a více stupňů tak to občas zhasne, a funguje to normálně, nevíte někdo co stím? já potřebuji udělat technickou protože mi končí.
Problém s ABS a ESP
tak si zkus skontrolovat konektory na ABS mužou bít zaoxidovane
Problém s ABS a ESP
mam stejny problem , ale do toho se mi ted jeste začla ukazovat kontrolka žhavení ( u benzínu porucha elektroniky) a otáčky se drží kolem 2000ot. Když jsem 2x nebo 3x vypnul motor a zase nastartoval otáčky vyskočily jako při startovní ale hned to zase zdechlo nevíte co muže byt toto za závadu???? díky P.S. mam podezření na zapalovací cívku na svíčce
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Problém s ABS a ESP
Ahoj ABS+ESP ti svíti protože ESP funguje s čidlem ABS tak že se mrkni na přední brzdy jestli nemáš na kinetaku prasknutý věneček na ABS na obouch kolech + vzadu asi už tam máš kotouče tak že to bude zřejmě za brzdami vzadu.
Co se týče serva podívej se jestli máš všude v pořádku tlakové čidlo od čerpadla serva+ zkontrolovat kontakty na čidle a třeba stříknout kontaktolem.
Co se týče serva podívej se jestli máš všude v pořádku tlakové čidlo od čerpadla serva+ zkontrolovat kontakty na čidle a třeba stříknout kontaktolem.
Problém s ABS a ESP
cau lidi heled mam taky problem ale zjistil jsem že to je zadní čidlo na pravem kole. Mam tak taky kotouče ale jak mas naboj tak zdruhe strany toho kotouče je neco ... vypada to jako gumovej pasek na kterem jsou vystupky a diky tomu čidlo snimá otáčky kola. Ten proužek se mi zničil tak jsem se chtel zeptat zda se da koupit novej jen ten proužek ( pasek ) a nebo musím koupit celý kotouč dík
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Problém s ABS a ESP
Ahoj není potřeba kroužek jsem si objednal na netu a stálo mě to asi 600kř jeden stál 300kč mám pocit že firma z Třebíče to dělá. Hledej něco jako ABS kroužky na lagunu a uvidíš.
Problém s ABS a ESP
Jirko diky, ale nejak to nemohu najit nepamatuješ si tu stranku???? A zjistil jsem že to je el.magneticky proužek tak jsem zvedav diky
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Problém s ABS a ESP
Ahoj zde jsou stránky najdeš tam všechny ABS kroužky www.autola.cz mrkni se na to a uvidíš.
Přinejhorším jim napíšeš jestli to nemají skladem na Lagunu.
Přinejhorším jim napíšeš jestli to nemají skladem na Lagunu.
Problém s ABS a ESP
maji skladem ale jen na Laguna 11/1997 a bohužel ja mam "novou" 3.2001 tam už je el.magnetický a ten se asi nikde jen tak nesežene