NOVÉ FORUM
NOVÉ FORUM
Vitejte na novem webu venovanem znacce Renault.
Pokud mate jakoukoliv pripominku, navrh, jak stranky vylepsit, at uz reagovat na to co zde chybi nebo prebyva, nebojte se to sem napsat 8)
Pokud chcete byt moderatorem jakekoliv sekce, budu jen rad.
At se vam tu libi
Pokud mate jakoukoliv pripominku, navrh, jak stranky vylepsit, at uz reagovat na to co zde chybi nebo prebyva, nebojte se to sem napsat 8)
Pokud chcete byt moderatorem jakekoliv sekce, budu jen rad.
At se vam tu libi
NOVÉ FORUM
asi nechapu otazku?!
NOVÉ FORUM
No proc dalsi renault forum,na ktere nikdo nebude chodit asi,krome me treba:D
Renault Laguna Initiale Paris 3.0 24v
NOVÉ FORUM
myslism si že dobrej krok ale musi se to nejako rozhasit a zakaz pristup tem chytrejm blbeckum z renaultclubu
Renault Clio 1,2 rv 97 - řve a nejede
Renault Clio 1,8 16V - letadlo
Suzuki SX4 - služebáček
Renault Clio 1,8 16V - letadlo
Suzuki SX4 - služebáček
NOVÉ FORUM
Mě by např. zajímalo,odkud admin je,co má za auto ,když-už zakládá nové fórum-atd. Třeba by mohl jít Nickem(podpisem) příkladem.....
- Pavel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
NOVÉ FORUM
Ahoj kolego,souhlasím s tebouPlzeňák píše:Mě by např. zajímalo,odkud admin je,co má za auto ,když-už zakládá nové fórum-atd. Třeba by mohl jít Nickem(podpisem) příkladem.....
,ale asi nechce admin se více představovat, jinak by již hned při založění svého účtu napsal o sobě více...???
Čas ukáže,zda se toto forum chytí, neřekl bych ani,že je druhé a poslední,máme jich již tady v ČR více,tak držím palce,aby práce nepřišla na zmar
NOVÉ FORUM
Nuž - jsem
zvědav,předsedo...
zvědav,předsedo...
NOVÉ FORUM
Tak neco o me kdyz jste tak zvedavi, renaulta osobne nemam i kdyz mame v rodine Clio Storii, docela se mi ale libi Fluence, nemate jej nekdo, celkem by me zajimaly zkusenosti majitelu.
NOVÉ FORUM
No tady je to zrale k zahube,ale zkusim to tady,chtelo by to aby se o tom trosku vedelo
Renault Laguna Initiale Paris 3.0 24v