Ofukování skel

1999 - ....

Moderátoři: Pavel, jirka0007

Odpovědět
a.koblasa

Ofukování skel

Příspěvek od a.koblasa »

Čau.Mám problém se Scenicem 1.6i 82kW- nejde větrání a ofukování skel.Pojistka je dobrá.Poradíte,čím by to mohlo být?díky

j.sceni

Ofukování skel

Příspěvek od j.sceni »

také jsem řešil tento problém-nešel ventilátor.Vyměnil jsem regulátor vnitřního ventilátoru a ono to funguje,jen mi přebývá jeden kablík s konektorem a nevím kam s ním nepíšeš rok výroby já to dělal na scenicu II r.v. 2003

a.koblasa

Ofukování skel

Příspěvek od a.koblasa »

j.sceni píše:také jsem řešil tento problém-nešel ventilátor.Vyměnil jsem regulátor vnitřního ventilátoru a ono to funguje,jen mi přebývá jeden kablík s konektorem a nevím kam s ním nepíšeš rok výroby já to dělal na scenicu II r.v. 2003
Cau.Je to rok 2004.A kde najdu ten regulator?jak zjistim,jestli funguje?dik za odpoved.

j.sceni

Ofukování skel

Příspěvek od j.sceni »

Uvádějí,že se musí sundat palubka.Udělal jsem to podle jedné rady zde na fóru a povedlo se Musí se sundat odkládací přihrádka zas tak složitý to zas není Je to zastrčené v tělesu topení chycené jedním šroubkem Je na tom konektor Když si tam posvítíš tal to je vidět je dost nahoře když si na to netroufnš tak si myslím že by ti to udělali někde v servisu aniž by se musela demontovat celá palubka Přihrádka drží na sedmi šroubkách Tři jso nahoře v rovině osvětlení přihrádky a po dvou z každé strany U dveří je jeden pod bočním krytem kde je přepínač airbagů druký je dole pod spodním krytem sloupku(vypáčitkryty¨Na druhé straně je jeden dole pod krytkou jak končí panel pod řadící pákou a druhý je nahoře Tzn. dolu musí jít kryt okolo ř.páky panel rádia a sundáš panel pod ř.pákou Bál jsem se toho ale jde to Lepší než sundavat celý vršek...Ta demontáž je docela dobře popsaná v knize Renault scenicII Jak na to? Chtějí za ni dost pěněz ale koupil jsem na netu za dvě kilča....

a.koblasa

Ofukování skel

Příspěvek od a.koblasa »

j.sceni píše:Uvádějí,že se musí sundat palubka.Udělal jsem to podle jedné rady zde na fóru a povedlo se Musí se sundat odkládací přihrádka zas tak složitý to zas není Je to zastrčené v tělesu topení chycené jedním šroubkem Je na tom konektor Když si tam posvítíš tal to je vidět je dost nahoře když si na to netroufnš tak si myslím že by ti to udělali někde v servisu aniž by se musela demontovat celá palubka Přihrádka drží na sedmi šroubkách Tři jso nahoře v rovině osvětlení přihrádky a po dvou z každé strany U dveří je jeden pod bočním krytem kde je přepínač airbagů druký je dole pod spodním krytem sloupku(vypáčitkryty¨Na druhé straně je jeden dole pod krytkou jak končí panel pod řadící pákou a druhý je nahoře Tzn. dolu musí jít kryt okolo ř.páky panel rádia a sundáš panel pod ř.pákou Bál jsem se toho ale jde to Lepší než sundavat celý vršek...Ta demontáž je docela dobře popsaná v knize Renault scenicII Jak na to? Chtějí za ni dost pěněz ale koupil jsem na netu za dvě kilča....
Dík za detailní popis.Zkusim to..snad nic nezničim.. :D

Odpovědět