Prosím o radu Renault Scenic rv.2002 1,6 16V neukazuje mi palubní PC ukazuje jenom aktuální
ujeté km a u dalších položek blikají čárky
Palubní PC
Palubní PC
Valcajs
Palubní PC
Nazdar.
Sprav si reset pocitaca v aute.Stlac ten gombik s ktorym prepinas palubny pocitac ale klucik v zapalovani maj v polohe nula.Pri stlacenom tom gombiku zapni zapalovanie.Rucicky ti zacnu behat a zacne sa kalibrovat.Mozes v tom manuali aj listovat tim gombikom na packe.Budes tam mat spotrebu na hodinu,obsah nadrze a chybove kody.Ak tam budes mat ---- tak je to OK.Ak tam bude nejake pismeno napr. ---h tak je to chyba tlakoveho spinaca oleja.No ale k tomu resetu,potom stalc ten cudlik na pristrojovke a je to.Nastartuj a prejdi par metrov cca 500m a malo by to byt O.k.
Sprav si reset pocitaca v aute.Stlac ten gombik s ktorym prepinas palubny pocitac ale klucik v zapalovani maj v polohe nula.Pri stlacenom tom gombiku zapni zapalovanie.Rucicky ti zacnu behat a zacne sa kalibrovat.Mozes v tom manuali aj listovat tim gombikom na packe.Budes tam mat spotrebu na hodinu,obsah nadrze a chybove kody.Ak tam budes mat ---- tak je to OK.Ak tam bude nejake pismeno napr. ---h tak je to chyba tlakoveho spinaca oleja.No ale k tomu resetu,potom stalc ten cudlik na pristrojovke a je to.Nastartuj a prejdi par metrov cca 500m a malo by to byt O.k.
Palubní PC
Dík za radu ale když to restnu tak po ujetí pá kilometrů tam zase blikaji čárky a hlásí to chybu
---d- ukazuje akorát ujeté km a prům rychlost nevím co tomu je
---d- ukazuje akorát ujeté km a prům rychlost nevím co tomu je
Valcajs
Palubní PC
Také mám problém s palubním PC. Z počátku ukazoval jen celkový a denní počet ujetých km a průměrnou rychlost. Dnes jsem udělal restart PC ( nechal jsem to cca 3 min. ) a začal ukazovat i spotřebu ale jen okamžitou. Dojezd, průměrnou sp. ani ostatní položky neukazuje 
Jo, a také se tam objevilo chybové hlášení ---d- máte někdo ponětí o co jde?
Nebo jsem měl ten restart nechat běžet déle? Ukončí se sám?
Díky za radu.

Jo, a také se tam objevilo chybové hlášení ---d- máte někdo ponětí o co jde?
Nebo jsem měl ten restart nechat běžet déle? Ukončí se sám?
Díky za radu.
Palubní PC
zdar lidi.
Tak problém se zdá být vyřešen. Provedl jsem restart ještě jednou, tentokrát jsem čekal cca 10 minut. Fungují všechny funce palubního PC. Sice nevím na jak dlouho
ale zatím je vše O.K. !!
Tak problém se zdá být vyřešen. Provedl jsem restart ještě jednou, tentokrát jsem čekal cca 10 minut. Fungují všechny funce palubního PC. Sice nevím na jak dlouho

Palubní PC
Dobra prace
JA jsem administrator a restart vetsinou vzdy pomuze 

Palubní PC

Palubní PC
Dobry den, chtěl bych zjiskat nejake informace. mam scenic 1.9 dci r.v 2000 phaseII a potřebuji vědet co všechno bych mel sehnat abych zapojit palubni PC. stačila by pačka a středni display v palub. popripade jestli je připrava už od vyrobce. DěkujiRici píše:zdar lidi.
Tak problém se zdá být vyřešen. Provedl jsem restart ještě jednou, tentokrát jsem čekal cca 10 minut. Fungují všechny funce palubního PC. Sice nevím na jak dlouhoale zatím je vše O.K. !!